tag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post7826988590875175962..comments2023-11-02T02:26:15.581-07:00Comments on Cooketa: Say cheese (and chocolate)cosmo2503http://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-75770598278006013342010-02-08T12:37:46.226-08:002010-02-08T12:37:46.226-08:00Teilweise ziemlich verwirrend!Teilweise ziemlich verwirrend!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-51178821596899628892010-01-05T19:20:22.149-08:002010-01-05T19:20:22.149-08:00Your blog keeps getting better and better! Your ol...Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-86043640746994749322009-06-05T07:05:23.935-07:002009-06-05T07:05:23.935-07:00Draga T&T, i ja zapravo ovu salaticu zovem rot...Draga T&T, i ja zapravo ovu salaticu zovem rotkvicama, ali sam povučena (nažalost) engleskim nazivom napisala radič. Ubuduće ima da se držim pravila da pišem na svom jeziku...cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-87525433698348236382009-06-02T03:46:51.994-07:002009-06-02T03:46:51.994-07:00ove čokolada-sir kombinacije baš tjeraju vodu na u...ove čokolada-sir kombinacije baš tjeraju vodu na usta, sve pohvale na postovima, izvrsno su napisani.....imam samo jednu primjedbu.....u zadnjem receptu je očito riječ o rotkvici, a ne o radiču...?T i Thttps://www.blogger.com/profile/00223441882411986025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-80041841917566987372009-05-26T03:53:38.478-07:002009-05-26T03:53:38.478-07:00@ Studena, znam da imaš izgrađene stavove i ne nag...@ Studena, znam da imaš izgrađene stavove i ne nagovaram te, ali je stvarno i plata dobra, a pjenica izvrsna. Ja volim i buđave sireve, a posebno "smrdljive" (poput ove Goude).<br /><br />@ Ninuška, zato i treba tvrdi sir zaista vrhunske kvalitete, a ne oni sapuni ili maslaci koji se kod nas prodaju pod sir. Toplo i od sveg srca preporučujem, jer će čokolada malo da rastopi sir (vi mladi volite tople sendviče, zar ne?), a slano slatka kombinacija je standardno dobra. Je si li probala slani grisini i Nutellu, ovo je samo jednu stepenicu iznad te kombinacije.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-19498786629392982052009-05-26T03:43:18.105-07:002009-05-26T03:43:18.105-07:00iskreno čokoladu volim i probavam je u svim mogući...iskreno čokoladu volim i probavam je u svim mogućim i nemogućim kombinacijama, no tvrdi sirevi mi svi nisu dobri tako da ne bih tvrdila kako bi ovakve kombinacije prošle kod mene, ali svakako isplati se isprobatiNinahttps://www.blogger.com/profile/16822526379479286434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-61610412642024346742009-05-25T14:48:53.316-07:002009-05-25T14:48:53.316-07:00Odličan post (kako smo od tebe i navikli), a recep...Odličan post (kako smo od tebe i navikli), a recepti originalni i kreativni.<br />Ipak, priznajem, kombinacija tvrdih sireva i čokolade mi baš ne leži, jer ja i nisam neki čokoholik, ali zato uživam u sirevima svih vrsta (one crvljive i budjave ipak preskačem :) ).<br />Kozji sir u slatkoj verziji sam jednom prilikom probala i oduševio me, morala bih iskopati recept i sama ga napraviti.<br />Hvala na idejama :)studenahttp://studena-art.eu/teatime/noreply@blogger.com