tag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post3661363307485401312..comments2023-11-02T02:26:15.581-07:00Comments on Cooketa: FBI rukavice - Dossier Gastro divacosmo2503http://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-83807973514924974592010-05-23T00:15:27.410-07:002010-05-23T00:15:27.410-07:00Prekrasni recepti, osobito mi se dobrom idejom cin...Prekrasni recepti, osobito mi se dobrom idejom cini prsut i sparoge... moram to probati!<br />A sto se blog.hr-a tice, nekoliko sam godina imala blog na njemu, itek kad sam presla na wordpress vidim koje su mu manjkavosti (i blogger je takodjer dobar!)... Puno pozdrava, i samo tako nastavi s kreiranjem delicija, umjetnica si!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-76031930472776060412010-05-06T23:37:46.961-07:002010-05-06T23:37:46.961-07:00Riblje recepte si savrseno odabrala,i bas su to od...Riblje recepte si savrseno odabrala,i bas su to odlični ,zdravi receptići.Kasato tortu sam primetila i htela je praviti,bas mi se čini idealnom za ovo vreme...ali nisam stigla...Neznam da li si videla ali napravila sam jedan tvoj receptić...:)Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-70033284007254373142010-05-05T01:38:09.493-07:002010-05-05T01:38:09.493-07:00@ Andrea, baš mi je žao što nisi učestvovala jer s...@ Andrea, baš mi je žao što nisi učestvovala jer svojom izuzetnom prezentacijom i odabirom mene redovno oduševiš. Šteta je i što si se kao Dalmatinka mogla, eventualno, osvrnuti na neke recepte i dati komentar kako se jelo sprema u tvojoj obitelji.<br />Drago mi je da ti se dopada kako sam prikazala odrađeno, a od svega mi se najviše dopala ova riba u zelenom.<br />@ Branka, hvala. Gastro diva i njen gost kuhar galeus imaju dobar izbor ribljih jela, a meni se posebno dopala ova u zelenom, pored ove poširane, kako je ja najčešće i spremam.<br />@ Helena, hvala. Bakalar na mornarski je odličan, samo kod mene ima mnogo safta, koji je stvarno ukusan i miriše po ribi, pa nije šteta.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-84807690646004130072010-05-04T12:33:43.690-07:002010-05-04T12:33:43.690-07:00bas si se jako potrudila i oko jela i oko fotograf...bas si se jako potrudila i oko jela i oko fotografija i teksta. prica o bakalaru je vrlo duhovita (i ova fotografija sa stipaljkama lol!) a najvise me privlaci bakalar na mornarski.Marehttp://kuharicazadjecu.blog.hrnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-55102513056135217192010-05-04T01:27:49.434-07:002010-05-04T01:27:49.434-07:00Bravo za izbor recepata i njihovu izvedbu ! Sve mi...Bravo za izbor recepata i njihovu izvedbu ! Sve mi se sviđa, ali zadržala bih se kod ribljeg menija :), i fritaja mi je upala u oko. Izvrsno ! Uživala sam i u tvojim slikama , svaka ti čast na trudu oko svega !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-18416099081300205512010-05-04T00:30:57.046-07:002010-05-04T00:30:57.046-07:00Ja sam namjerno preskočila ovaj mjesec igru, malo ...Ja sam namjerno preskočila ovaj mjesec igru, malo sam umorna od svega tako da mi se baš nije dalo ništa isprobavati. <br />Sad mi je malo žao kad vidim sve ove delicije kod tebe, izgledaju mi mnogo privlačnije nego u originalu. Ne mislim nikoga povrijediti, to je samo stvar mog ukusa u prezentaciji jela i fotografiji. <br />Uvijek oduševljavaš. :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-56346410369002032012010-05-03T23:38:09.292-07:002010-05-03T23:38:09.292-07:00@ Maslinka, hvala lijepo.
@ Jubistacha, hvala. Na...@ Maslinka, hvala lijepo. <br />@ Jubistacha, hvala. Na blogu Gastro dive je zamorna kombinacija narandžaste i smeđe boje koja umara oči ako se duže čita. <br />@ A joj, Snježana. Ja očekujem da ste vi Dalmatinci naučili neke trikove kako taj miris "istjerati" iz kuće. Ja također imam osjećaj da se miris zadrži danima u kući i mada iz dna duše prezirem one mirise za dom u spreju, morala sam ga kupiti i prskala sam svaki put kada uđem u kuhinju. <br />@ Tadeja, koliko dugo kuhaš bakalar u ekspres loncu? To je dobra ideja, ako osim uštede vremena barem malo poštedi i od smrada. Bakalara više volim na bijelo, ali mi je i na crveno skroz dobar (neki brudet po Diki Marjanović Radici koji sam spremala). U pećnici ga nisam spremala. <br />I meni su fotke sa ribom dobre, ali ove sa bakalarom na žalost nisam uspjela napraviti niti jednu dobru, a nije mi se dalo nosati jelo po kući da nađem mjesto gdje će biti dovoljno svjetla, a da ne bude ovog odraza.<br />@ Nato, možda bi mogla pripremiti bakalara kada tvoji nisu u kući, sigurno ne bi imali primjedbi. Što se tiče gdje ga kupiti, ja sam ga jedino u Merkatoru i viđala. <br />A štipaljke, ne može se tako dobro začepiti nos da se smrad ne osjeti.<br />@ Snježo, hvala...A Zlatan, nasmiješ me njegovim komentarima i stavovima o hrani.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-39182856494597369752010-05-03T05:22:58.630-07:002010-05-03T05:22:58.630-07:00Koliko sam puta provirila a tek sada sjedam, čitam...Koliko sam puta provirila a tek sada sjedam, čitam i evo ostavljam komentar.<br />Eh, sada mi je drago znati da je zamorno čitati svjetla slova na tamnoj podlozi i moram nešto poduzeti u svezi s tim jer i u mene je gotovo isto:)))<br />Stvarno ti skidam kapu kako ti to temeljito odradiš svaki mjesec. Izbor ti je izuzetan, naravno kao i uradci!<br />A, što se tiče kuka i šparoga, to su dvije različite stvari. I u Dalmciji, bar ovdje, ima i kuka (ovdje kažu kukača) i šparoga!<br />Bakalar volim, naročito na bijelo, ali mom Zlatanu prvo ulazi nos u kuću pa onda on... Ko bi ga slušao kako broji:)))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-61218971809233512812010-05-03T03:53:49.914-07:002010-05-03T03:53:49.914-07:00A jesi blesava što si tutnula one štipaljke na sli...A jesi blesava što si tutnula one štipaljke na slici! :))) Ja nikad nisam jela bakalar.. jednom sam samo vidjela sušeni u Merkatoru i toliko mu je i bilo. A i ne znam bi li ga kod mene kući ko jeo, zbog tog smrada dok se sprema? :)Наташаhttps://www.blogger.com/profile/11134057857217267425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-62488980465277176512010-05-03T02:28:11.484-07:002010-05-03T02:28:11.484-07:00A što reći?
Nema ti ravne, ne kužim kako to stižeš...A što reći?<br />Nema ti ravne, ne kužim kako to stižeš!<br />Potpisujem dojmove i utiske što se bloga tiče i tvoje i Snježanine. Pozdravljam izbor jela, stvarno si odlično odabrala!<br />Bakalar smrdi ok. ali ja to riješim tako da ga zatvorim u express lonac, pa nek' tamo smrdi, a osim toga ga i tako kuham, što je brže i smanjuje vrijeme u kojem on intenzivno smrdi. Kad ga počneš pripremati dalje, pa mu dodaješ začine, ne smrdi više tako strašno! :)<br />Osobno bakalar najviše volim na crveno, u pećnici s krumpirima i tako ga uglavnom i radim, ali mi se ovi recepti koje si ti odabrale čine više nego interesantni.<br />Opet ti je većina fotki odlična, pogotovo one prve sa ribom. Odlične boje!Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-30923045514189335722010-05-03T02:08:22.649-07:002010-05-03T02:08:22.649-07:00kao i uvijek vrijedna si.:) nasmijala sam se s bak...kao i uvijek vrijedna si.:) nasmijala sam se s bakalarom i smradom. meni je to miomiris. nikad mi nije smrdio. u stvari lazem... kuhinja smrdi sutradan. kao da se taj miris uvuce u elemente i onda pocne neugodno vonjati. <br />promasila sam recept za rizot od bakalara. to moram probati.:)Snjezanahttps://www.blogger.com/profile/13057920106137942410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-42162665073334035632010-05-02T14:45:24.799-07:002010-05-02T14:45:24.799-07:00Stvarno si detaljno istražila gastro divu. I meni ...Stvarno si detaljno istražila gastro divu. I meni se njen blog dopada, a isto kao i vi zamorim se od čitanja svijetlih slova na tamnoj podlozi. Sada baš gledam, mogla bih porazmisliti o kreiranju nove teme za svoj blog ;)jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-2332627163808282602010-05-02T13:25:37.050-07:002010-05-02T13:25:37.050-07:00Covece koliko si toga pravila... sve izgleda super...Covece koliko si toga pravila... sve izgleda super!JA U KUHINJI...https://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.com