tag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post3168531603424287664..comments2023-11-02T02:26:15.581-07:00Comments on Cooketa: Ko je ovdje lud - gljive???cosmo2503http://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-52290995089672437712010-12-22T00:55:21.589-08:002010-12-22T00:55:21.589-08:00Izdržati ćeš ti to sve, moja draga Selmice ili će ...Izdržati ćeš ti to sve, moja draga Selmice ili će njih biti posvuda kad ti pukne film! :)<br />Samo pokušaj sebe sačuvati. <br />Papica je fenomenalna, čak nisam u stanju ni odabrati favorite, jer mi je sve jednako odlično.<br />Fotke i inače imaju jednu manu. U stanju su bez obzira na objekt koji fotografiramo, prenijeti i naš umor, nervozu i nestrpljivost. Ja im ni inače, a pogotovo obzirom na uvjete u kojima u ne nalazim mane, Nemoj biti prekritična prema sebi! :)<br />Nadam se da će se stvari ipak malo smiriti ili ući u kolotečinu, a ti uloviti malo vremena za odmoriti se.Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-48414314115021733542010-12-19T19:54:25.739-08:002010-12-19T19:54:25.739-08:00Ti mene uvek pronadješ i sa hranom, i sa komentari...Ti mene uvek pronadješ i sa hranom, i sa komentarima. Naravno da sam i ja oduvek bila kao i ti, ona koja vuče ceo tim, pa su takve i moje devojčice. Nije im lako, znam, ali bar znaju da na sebe uvek mogu da računaju, dok su drugi večiti znak pitanja. <br />Uvek je bilo onih koji vuku, i onih koji se provlače, pa svakome na savest (sećam se kad je tata pričao da on u ambulanti pregleda i do 70 žena, radeći prekovremeno, jer dolaze iz sela i čekaju satima, dok njegove kolege pregledaju manje od deset... a plata im ista:)<br />Šta ćeš, ne možeš protiv sebe.<br />Jako te razumem u ovom trenutku, jer ni sama ne mogu da dignem glavu od gluposti na poslu. Ali zato imamo kulinarstvo kao terapiju:)<br />Namaz sa gljivama mi se jako sviddja, a uz ove neprestane kiše koje prete da nas podave, rižoto sa pečurkama deluje izvanredno.<br />Drži se, 2011. će biti super godina!Lanahttp://bibberche.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-44101913830452178912010-12-19T07:06:07.762-08:002010-12-19T07:06:07.762-08:00Draga Selma, sve ti predobro izgleda!
Posebno me o...Draga Selma, sve ti predobro izgleda!<br />Posebno me oduševio rižoto sa gljivama, njega bih mogla jesti svaki dan! Poseban štih rižotu daje svježe začinsko bilje, poput peršina na tvom :)<br />Nadam se da ćeš poslovne obveze uskladiti sa svojim željama i vremenom :)Majahttps://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-55300195059350067332010-12-17T08:08:22.775-08:002010-12-17T08:08:22.775-08:00Predivno, ovaj namaz sa sampinjonima cu morati da ...Predivno, ovaj namaz sa sampinjonima cu morati da isprobam. Veoma me mami bogatstvo ukusa.MM Cake Designhttp://marimilocakedesign.se/galleri/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-71652145065181469822010-12-16T02:59:25.626-08:002010-12-16T02:59:25.626-08:00uh, i ja sam ponekad control freak sto bas u vecin...uh, i ja sam ponekad control freak sto bas u vecini slucajeva i nije pozeljno...ali, sto j etu je. ti si nas opet pocastila finm receptima, a moram primjetiti da su ti fotkice sve bolje i bolje;)Sweet Cornerhttps://www.blogger.com/profile/01152107585907185966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-33340294761266224252010-12-16T00:59:36.353-08:002010-12-16T00:59:36.353-08:00Čini mi se da je karakter većine blogerica u kateg...Čini mi se da je karakter većine blogerica u kategoriji individualista jer sami blogovi oslikavaju osobe koje poseduju individualnost, kreativnost, upornost, želju, maštu, potrebu za komunikacijom, potrebu da budemo narednog puta bolji nego prethodnog...ali i osobe koje su velikodušne, koje svoju trpezu vide kao način da se nešto podeli sa nekim....i sve to se onda skocka u osobe koje vuku veći deo posla same. <br />Paštetu od šampinjona sam pravila, ali mi nešto tu nije štimalo pa bi mogla da probam ovaj receptić. Tartufe nisam probala, mogu samo da sanjam, a ko može odoleti testenini sa gljivama. Odlično Selma!J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-29620032921732047702010-12-15T00:59:57.167-08:002010-12-15T00:59:57.167-08:00Kao i obično, svaki je recept bolji i finiji od pr...Kao i obično, svaki je recept bolji i finiji od prethodnog. Kako volimo sve vrste gljiva, a ti si ih obradila majstorski, ovo (opet) bilježim.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-12613192440305158672010-12-14T05:01:39.348-08:002010-12-14T05:01:39.348-08:00Uh totalno se pronalazim u ovome da nisi timski ig...Uh totalno se pronalazim u ovome da nisi timski igrač. Nisam ni ja, mene čak nerviraju moji kolege, koji su svi vrlo vrijedi, ali njihova logika je drugačija od moje i sporije odrađuju stvari. Ja sam nabrijana i mrzim kompliciranje tako da na kraju uvije otimam poslove s riječima: "Pusti mene, ja ću to za trne..."<br />Nadam se da će tebi pritisak u firmi popustiti i da ćeš konačno odahnuti. Koliko god je čovjek radoholičar jednom mora podvući crtu. <br />Jela koja predlažeš zvuče savršeno ali tvoj odabir nikad ne razočara. :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-26874226250210466982010-12-13T15:02:08.874-08:002010-12-13T15:02:08.874-08:00čitam ovo oko firme i potpisujem , tako je nekako ...čitam ovo oko firme i potpisujem , tako je nekako i kod mene, a ja u ovoj grupi vječnih šljakera. Svi puni hvale i svi znaju da ću napraviti, a onda i odradim. Nije da mi smeta što radim iako je to nekada zbilja puno i previše, ali kada se u jednom trenutku okrenem oko sebe dođe mi da ..., uh, uh, ... Ali dobro , idem ja na tvoje gljive. Preslatka mi je slika sa patuljkom :) . A jela su odlična , svako bih rado isprobala, ali znam da će prvi biti namaz od šampinjona i badem, osvojio me !!Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-29725011907389188182010-12-13T14:39:50.118-08:002010-12-13T14:39:50.118-08:00ako si u firmi vrijedna kao u svojim postovima ond...ako si u firmi vrijedna kao u svojim postovima onda su tvoji poslodavci vrlo sretni ljudi sto te imaju. samo se nadam da taj trud prepoznaju i nagraduju.:)<br />recepti s gljivicama su ti super i sve me zovu da ih isprobam.:)<br />@melrose moja najbolja prijateljica uvijek uzdise: "kad ce penzija...". ja sam joj se uvijek smijala ali sve vise i vise mislim na tu recenicu... ovdje nema odredene dobi za odlazak u mirovinu. mozes to uciniti kad hoces ako ti financije dozvoljavaju. kad steknes dobne uvjete za mirovinu dobivas ju od drzave. svi imaju pravo na mirovinu pa cak i oni koji nisu nikad radili, npr. domacice. naravno da je ona mizerna stoga ljudi za radnog vijeka uplacuju sebi novac u fond koji ce im osigurati laksu starost u financijskom smislu. oni koji nemaju mogucnosti za tako nesto osudeni su na rigoroznu stednju pod stare dane a na trope mogu slobodno zaboraviti...;)Snjezanahttps://www.blogger.com/profile/13057920106137942410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-25033038207097387612010-12-13T09:32:25.056-08:002010-12-13T09:32:25.056-08:00Draga moja, drago mi je da radiš u dobroj firmi, s...Draga moja, drago mi je da radiš u dobroj firmi, samo se nadam da od svog prevelikog angažovanja imaš i koristi. Ja radim u nekada velikoj a sada maloj firmi i otprilike završavam posao koji su nekada radile 2 osobe. Ne hvalim se, tužna sam jer je to izrabljivanje do maksimuma. Lenčuge i izvlakuše su postojale i postojaće uvek na našu veliku žalost. Recepti su ti divni, posebno onaj namaz mi zapade za oko i verovatno ču ga isprobati :)Aleksandra https://www.blogger.com/profile/11876435393799717165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-89097040353170172442010-12-13T07:15:07.289-08:002010-12-13T07:15:07.289-08:00Ja sva sreća radim u maloj firmi, gdje ne pomišlja...Ja sva sreća radim u maloj firmi, gdje ne pomišljaju na uvođenje nikakvih sistema, ali muž mi se muči sa SAP-om, COGNOS-om i koječime.. i tvrdi da radi 5x više nego prije :) Ali ja nekako vjerujem da je to samo proces prilagodbe i da kad se uhoda SAP stvarno pomaže u mnogočemu.. <br /><br />Što se tiče neradnika, evo ja ću ti reći da nas ima 25 i da se i u tako malom kolektivnu mogu provlačiti glumci.. Ja sam kao i ti, preodgovorna i uvijek ću napraviti i svoje i tuđe, jednostavno jer me sram pred klijentom.. Već sam 100 x sebi rekla pusti Andrea neka nešto pođe po zlu, ali to je jače od mene..<br /><br />No, što je tu je.. <br /><br />Glavno da mi imamo ovakvu finu hranu.. Rižoto izgleda presavršeno.. stvarno onako školski kao iz kuharice..<br /><br />ps<br />slike su više nego dobre. ja ne vidim problemShangri La Foodhttps://www.blogger.com/profile/16070918094014900267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-35504347908037189382010-12-12T12:38:49.653-08:002010-12-12T12:38:49.653-08:00Za namaz i rižoto od gljiva bi se i prodala kako i...Za namaz i rižoto od gljiva bi se i prodala kako ih volim a šta se tiče posla i ja sam preveliki individualac ali sam i sama sebi skoro šefica i neznam koliko je to dobro ,mene sad već nema i 4 tjedna i iskreno strah me je što će me dočekati na poslu i možda mi je i sad žao što jedan dio nisam prebacila na druge i bila mirna no da to je već druga strana priče.Svi smo takvi kakvi smo ali bar u mom slučaju možda bi se i trebalo promijeniti.Dilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-32721200421102926462010-12-12T12:13:37.466-08:002010-12-12T12:13:37.466-08:00Pa vjerujem, uz ovakve slasne specijalitete, zabor...Pa vjerujem, uz ovakve slasne specijalitete, zaborave se svi problemi na poslu! Biće bolje! ;)Mala kuharica Sandrahttps://www.blogger.com/profile/03054650755244920003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-22043683378929278492010-12-12T10:43:45.381-08:002010-12-12T10:43:45.381-08:00Ma ko zna kako ce to ovdje biti...ja moram raditi ...Ma ko zna kako ce to ovdje biti...ja moram raditi do 67.!!! Nema saMse! Uzgred nisam bas sigurna da ce ovdje u odnosu na troskove zivota biti bolje.<br />P.S. Slike nisu uopce lose?!?Iiiiihttps://www.blogger.com/profile/00311351820236111166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-64665428659686946432010-12-12T09:56:28.708-08:002010-12-12T09:56:28.708-08:00Ma hajde, majke ti mile, kakve fotke.. šta bi tek ...Ma hajde, majke ti mile, kakve fotke.. šta bi tek rekla na moje?!<br />Recepti su važni i izvrsni. Ja nisam učestvovala jer moji dečki ne jedu gljive a radi sebe ih spremati: ne da mi se.<br />I pošto se melrose raduje penziji nešto mislim nema se čemu radovati jer ovo što se u nas zove penzija to je lošije i od socijalne pomoći.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-64877814466469708902010-12-12T09:05:40.915-08:002010-12-12T09:05:40.915-08:00Ja sam isto lonely rider k'o onaj sa reklame z...Ja sam isto lonely rider k'o onaj sa reklame za Malboro i cesto imam osjecaj da vucem krdo 'djeverusa' ne zato sto sam dobra, nego zato sto ne volim da ovisim ni o kome, pa onda nemam izbora. Sta ces, zato se raudjem penziji:)Iiiiihttps://www.blogger.com/profile/00311351820236111166noreply@blogger.com