tag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post2287903637083232939..comments2023-11-02T02:26:15.581-07:00Comments on Cooketa: Čokolada (prvi dio sage o njenom veličanstvu)cosmo2503http://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-84238905741803164572008-11-05T09:00:00.000-08:002008-11-05T09:00:00.000-08:00Kad BiH uđe u EU onda će se i zakoni promijeniti p...Kad BiH uđe u EU onda će se i zakoni promijeniti pa će i čokolade naći svoj put do pravih znalaca :)studenahttps://www.blogger.com/profile/02856950215320243919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-86782709225281583942008-11-05T02:25:00.000-08:002008-11-05T02:25:00.000-08:00Hvala lijepo na komentaru. Voljela bih da su mi do...Hvala lijepo na komentaru. Voljela bih da su mi dostupne čokolade renomiranih kuća. Pronašla sam i jednu on line prodavnicu koja ih dostavlja širom svijeta, međutim prema važećim zakonima u BiH nije moguć uvoz hrane tako da ništa od toga. Caffarel sam također probala i njihova gianduja mi je bez premca. Kada su bile OI u Torinu dobila sam jednu malenu lijepo ukrašenu kanticu punu njihovih čokoladica.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3725540970242220127.post-1880683118411702922008-11-04T07:51:00.000-08:002008-11-04T07:51:00.000-08:00nisam neki pretjerani čokoljubac, ustvari mogu mje...nisam neki pretjerani čokoljubac, ustvari mogu mjesecima bez čokolade, ali volim probati "pravu" čokoladu koja je oplemenjena prirodnim okusima. Najdraže su mi s okusom naranče, a u zadnje vrijeme i sa chiliem.<BR/>Inače,djetinjstvo mi obilješava čokolada s rižom (samo si me njom mogao dobit), bajaderu nisam mogla smislit :)<BR/>I ja ti spadam u one koji Milku, Lindt & Co ni ne pogledaju, ali razlog tome je da nisam pretjerani ljubitelj čokolade, a kad se probaju čokolade iz kuće Amedei, Caffarel,Cailler, Galler, Hachez (Mango i chili, njamiii :) ), onda se osjeti razlika i teško da se vraćaš čistom šećeru.<BR/><BR/>Članak ti je odličan, nadam se nastavcima :)<BR/><BR/>Jesi li znala da je čokolada bila poznata još od 1500 g. prije Krista? Ima neka legenda s nekim astečkim bogom vjetra, ali ja se raspisala... :)<BR/><BR/>PS. morala bi otvoriti još neke mogužnosti za komentiranje, ne znam zašto mi neće pustiti komentar preko googla :(studenahttps://www.blogger.com/profile/02856950215320243919noreply@blogger.com